Speltips Sverige vs USA åttondelsfinal VM fotboll damer – Bästa oddset tips Sverige mot USA Dam-VM 2023!

Odd Sverige vs USA åttondelsfinal VM 2023 fotboll damer! Bästa odds Dam-VM 2023!

Sverige vs USA odds åttondelsfinal VM 2023 fotboll? Vad är oddset på matchen Sverige vs USA åttondelsfinal? Bäst vinnarodds Sverige vs USA åttondelsfinal Dam-VM – odds vinnare i damernas Fotbolls VM 2023? Ska du oddsa på Sverige mot USA i åttondelfinalmatchen på söndag? Ifall du ska tippa på vinnare i Sverige vs USA i åttondelsfinal VM-matchen så har du kommit rätt. Se och spela på fotboll live =>

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på USAs mot Sverige i VM 2023 på söndag den 6 augusti 2023, detta klockan 11:00 svensk tid.

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Speltips inför Sverige vs USA åttondelsfinal + oddserbjudanden!

Speltips inför Sveriges match mot USA i åttondelsfinalmatchen på söndag? Här har vi samlat olika speltips på Sverige vs USA och odds-erbjudanden med spel där man får insatsen tillbaka ifall man förlorar och rena bonusar. Se till att kombinera erbjudandena för att maximera din spelkassa och vinstchanser. Ifall du ska tippa på VM så är dessa perfekt att ladda upp spelkassan inför VM och Sverige match mot USA. De olika VM-erbjudanden på Sverige vs USA matchen är bra då och skulle Sverige vinna mot USA blir det dubbel vinst, både med glädje och pengamässigt.

Ifall du ska spela på att USA vinner eller spelar oavgjort igen så har vi hittat ett riktigt kap där du kan få pengarna tillbaka ifall du förlorar.  Ifall ska tippa på USA oavsett resultat mot Sverige så har vi hittat ett par kanoner. Vad sägs om 100 kr gratisspel valfri match hos Unibet, 1500 kr gratisspel hos expekt eller en rejäl välkomstbonus hos expekt => Förlorar du får du tillbaka din insats hos bolagen.

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte dessa välkomsterbjudanden! Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför Sveriges match mot USA.

Få gratisspel på Sveriges match mot USA i åttondelsfinalen!

Trots att det svenska damlandslaget inte övertygade i gruppspelet lyckades man ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen och nu står man här i kvartsfinal och ska möta ett stjärnspäckat USA med stjärnor som Hope Solo och Alex Morgan i startelvan. Det kommer inte bli en lätt match för svenskorna vilket även spelbolagen är överens om. Skulle Sveriges damer lyckas vinna matchen ger det hela 7.50 i odds vilket är en bra utdelning med tanke på att Sverige brukar höja sig i stora matchen samtidigt som man har många rutinerade spelare i laget.

USA är storfavoriter att slå sig Sverige och ta sig vidare till semifinalen. I laget har man flera stjärnor från både den amerikanska och den tyska högstaligan vilket gör att man inte bara är favoriter till att vinna denna match, utan även hela turneringen, detta tillsammans med Brasilien.

Det finns många väldigt bra odds att ta del av och det hela ger dig en chans att ge dig lycka oavsett matchens utgång. Detta om du bettar på USA samtidigt som Sverige vinner.

Odds-erbjudanden Sverige – USA VM 2023

Spelbolagen är inte sena med att ta vara på Sveriges kvartsfinal i VM där man tar sig an favoriterna USA. Just nu erbjuder de flesta spelbolag bra odds och ger erbjudanden från alla håll och kanter på Sverige – USA i VM 2023. Här ser du några av erbjudanden som är bra ifall du tänkt tippa på Sverige vs USA matchen.

1500 kr i matchat gratisspel på Sverige – USA matchen

Expekt erbjuder det största riskfria erbjudandet under VM. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1500 kr ifall du förlorar på det andra spelet på Sverige i VM. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Sverige vs USA (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och Expekt återbetalar din insats med 1500 kr! Till Expekt

Speltips Sverige vs USA åttondelsfinal VM fotboll damer - Bästa oddset tips Sverige mot USA Dam-VM 2023!

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Sveriges matcher för att krydda till det hela

Få gratisspel på Sverige – USA åttondelsfinalmatchen

Unibet ger dig insatsen tillbaka upp till 100 kr ifall du förlorar ditt första spel. Se bara till att lägga ett andra spel med exakt 100 kr i insats på Sverige vs USA (eller en valfri Sverigematch i VM) och Unibet återbetalar din insats med 100 kr! Till Unibet

En riktigt bra kampanj för dig som ska tippa på matchen. Svårt att hitta en bättre försäkring när man vill betta på Sveriges match mot USA. Till Unibet!

expekt vill att vi ska spela med hjärtat. De ger insatsen tillbaka upp till 1500 kr på en match under VM-slutspelet. Se bara till att lägga ett andra spel med exakt 1500 kr i insats på exempelvis Sverige vs USA i kvartsfinal och expekt återbetalar din insats med 1500 kr! En riktigt bra kampanj där man inte riskerar något och kan stöta Sverige helhjärtat och mot oddset. Perfekt dig som ska spela på USAs matcher för att krydda till det hela upplevelsen. Till expekt

Sverige vs USA odds 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i Sverige vs USA i VM-matchen:

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29

Senaste oddsen hittar du här = >

Sverige vs USA odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Sverige och USA att gör mål under matchen? Hur många mål gör USA och Sverige totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Sverige vs USA i VM-matchen:

Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Senaste oddsen hittar du här = >

USA Sverige 1-1 odds

USA spelade 1-1 mot Sverige. Här ser du vad Sverige vs USA ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid: 6.25

Sverige vs USA odds målskyttar

Tippa målskytt i Sverige vs USA matchen. Här är målskyttarna att tippa i Sverige vs USA matchen.

Kan Lotta Schelin få ändan ur vagnen och göra mål? Nja, oddssättarna verkar inte tro på de svenska målgörarna det då oddset på att Lotta Schelin gör mål mot Sverige ganska högt. Tror du Lotta Schelin kommer att göra mål så ska du helt klart tippa på det till oddset 12,50.

Sveriges målskyttar
Odds
Lotta Schelin 12,50
Fridolina Rolfö 26,00
Kosovare Asllani 34,00
Linda Hurtig 34,00
Madelen Janogy 34,00
 
USAs målskyttar
Odds
Alex Morgan 12,50
Sophia Smith 17,00
Lynn Williams 21,00
Trinity Rodman 21,00
Rose Lavelle 26,00

Speltips Sverige USA åttondelsfinal VM fotboll damer - Bästa oddset tips Sverige mot USA Fotbolls VM 2023 damer!

Sverige vs USA odds övrigt spel

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Sveriges match mot USA. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Du hittar fler Odds VM 2023 vinnare här.

Leave a Comment