Speltips idag fotboll, SHL, NHL hockey, NBA basket, tennis

Sverige Rumänien speltips & odds tips landskamp EM-kval 2019!

Sverige Rumänien speltips, freebets, gratisspel & förhöjda odds från spelbolag!

Sverige Rumänien speltips? Här hittar du Sverige Rumänien erbjudanden och kampanjer med freebets, riskfria spelgratisspel och odds kampanjer inför Sverige Rumänien landskamp! Siktar du in dig på att spela på Sverige mot Rumänien fotboll EM-kvalmatch? Inför denna landskamp har flera spelbolag tagit fram erbjudanden och kampanjer för dig som tänkt spela.

1 X 2
Odds Sverige vs Rumänien 1X2: 1,70 3,60 5,50
       
1X 12 2X
Odds Sverige vs Rumänien 1X, 12 & X2 1.16 1.30 2.18
Tippa hos Betsson =>
Sverige Rumänien
Odds att vinna kvalgruppen 5,50 15,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.35 1.57
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.54 1.54

Sverige Rumänien speltips, erbjudanden & kampanjer!

Under de senaste åren har det blivit allt lättare att a sig till EM. UEFA har nämligen expanderat turneringen med antal lag och då man tidigare endast varit 16 lag är man nu 24. Nytt för EM 2020 är även att det kommer att spelas runt om i hela Europa. Det är därmed inte ett specifikt land som håller i det.

Sverige har tidigare ofta kvalificerat sig till EM-turneringar med mindre problem men nu ser man ut att göra det ganska lätt. Det är de två bästa lagen från varje grupp som går vidare och Sverige ser ut att knipa andraplatsen efter Spanien som är storfavoriter.

Sveriges första match är mot Rumänien på Friends Arena och denna är vikrigare än många tror. Det är inte bara debutmatchen för Sverige i kvalet. Man ställs även mot den största konkurrenten om andraplatsen i kvalgruppen. Skulle Sverige få med sig tre poäng från denna match har man ett försprång gentemot Rumänien.

Första EM-kvalmatchen för Blågults del spelas mot Rumänien den 23 mars klockan 18:00. Det är Friends Arena som gäller och med publiken i ryggen kan det bli en trevlig afton för det svenska landslaget. Det är dock inte helt klart vilka som kommer att spela.

Man har flera avbräck i truppen men det mesta tyder på att Sverige kommer vinna även denna match. Det är bland annat Victor Nilsson Lindelöf som är borta på grund av födsel samtidigt som flertalet andra försvarare och mittfältare är skadade. Det är oklart vilken form Emil Forsberg befinner sig i efter sina skadeproblem.

Speltips Sverige Rumänien fotboll landskamp & odds tips EM-kval 2019!

Sverige Rumänien odds tips, freebets, gratisspel & boostade odds från spelbolag!

För den som ska tippa på Sverige vs Rumänien finns minst ett bra freebet, gratisspel, riskfritt spel, boostade och förhöjda odds erbjudande. Just nu kan du få riskfria spel, gratisspelfreebets och förhöjda odds till ett högt värde hos betser, Betfair, Unibet och Betsson!

Sverige Rumänien speltips? betser, Betfair, Unibet och Betsson är några spelbolag som har bra kampanjer och erbjudanden på Sverige vs Rumänien. De bästa har vi plockat och listad nedan. 

Betfair få 450 kr tillbaka i kontakter spelbörsen!

Sverige Rumänien speltips, erbjudanden & kampanjer

Betfair spelbörs ett erbjudande med förhöjt odds. Här får du 450 kr tillbaka i cash.

Så gör du för att förhöjt odds på att Sverige slår Rumänien på tisdag

Så gör du för att få 12.00 i odds på att Sverige tar sig till VM.

1. Registrera dig hos Betfair
2. Gör en insättning på ditt spelkonto
3. Spela på Sverige – Rumänien på spelbörsen

Sverige Rumänien speltips & odds tips

För dig som undrar vilken tid Sverige – Rumänien och vilken kanal Sverige Rumänien så är det TV4 och C More kl. 20:30, sändningsstart 20:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Sverige Rumänien.

1 X 2
Odds Sverige vs Rumänien 1X2: 1,70 3,60 5,50
       
1X 12 2X
Odds Sverige vs Rumänien 1X, 12 & X2 1.16 1.30 2.18
Tippa hos Betsson =>
Sverige Rumänien
Odds att vinna kvalgruppen 5,50 15,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.35 1.57
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.54 1.54

 

 

 

Lämna en kommentar