Speltips Sverige vs Japan kvartsfinal VM fotboll damer – Bästa oddset tips Sverige mot Japan Dam-VM 2023!

Odd Sverige vs Japan kvartsfinal VM 2023 fotboll damer! Bästa odds Dam-VM 2023!

Sverige vs Japan odds kvartsfinal VM 2023 fotboll? Vad är oddset på matchen Sverige vs Japan kvartsfinal? Bäst vinnarodds Sverige vs Japan kvartsfinal Dam-VM – odds vinnare i damernas Fotbolls VM 2023? Ska du oddsa på Sverige mot Japan i kvartsfinalmatchen på fredag? Ifall du ska tippa på vinnare i Sverige vs Japan i kvartsfinal VM-matchen så har du kommit rätt. Se och spela på fotboll live =>

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på Japans mot Sverige i VM 2023 på fredag den 11 augusti 2023, detta klockan 09:30 svensk tid.

Odds Japan vs Sverige 1X2
1 X 2
2,23 3,25 3,35
Odds Japan vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,34 1,35 1,57
Odds lag gå vidare
Japan Sverige
1,65 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,05 1,74
Odds Sverige Japan gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,35 1,57

Speltips Sverige vs Japan kvartsfinal VM fotboll damer - Bästa oddset tips Sverige mot Japan Dam-VM 2023!

Japan – Sverige speltips och oddserbjudanden

Speltips inför Japans match mot Sverige. Här har vi samlat olika speltips på Japan-Sverige och odds-erbjudanden med spel där man får insatsen tillbaka ifall man förlorar och rena bonusar. Se till att kombinera erbjudandena för att maximera din spelkassa och vinstchanser. Ifall du ska tippa på Fotbolls VM så är dessa perfekt att ladda upp spelkassan inför Fotbolls VM och Sverige match mot Japan. De olika Fotbolls VM-erbjudanden på Japan – Sverige matchen är bra då och skulle Sverige vinna mot Japan blir det dubbel vinst, både med glädje och pengarmässigt.

Ifall du ska spela på att Japan vinner eller spelar oavgjort igen så har vi hittat ett riktigt kap där du kan få upp till 1500 kr tillbaka ifall du förlorar. Om du tänkt tippa på matchen Japan – Sverige har vi det perfekta erbjudandet till just dig. Vad sägs om få pengarna tillbaka hos Unibet, expekt eller Betsson => . Förlorar du får du tillbaka din insats hos spelbolagen.

Det bästa med Fotbolls VM är att det finns många olika erbjudanden att välja mellan, samtidigt som man kan kombinera flera av de. Missa inte denna juvel! Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför Japans match mot Sverige.

Ladda på spelkassan inför Sveriges match mot Japan!

Sverige spelar snart sin femte och kvartsfinal i VM i fotboll. Tidigare har man spelat Sydafrika, Italien, Argentina och USA. Nu är det kvartsfinal som gäller vilket gör att man måste vinna för att gå vidare till semifinal för att utmana och vinna en guldmedalj.

En av anledningarna till att Sverige inte gått lika bra under fotbollsturneringen som många trott och hoppats på har varit att spelare stoppats från att ansluta till turneringen. Flera av de största stjärnorna som kallades till truppen var tvungna att meddela att de ville spela Fotbolls VM men att de inte fick på grund av sina respektive klubbar.

Odds-erbjudanden Sverige – Japan VM 2023

Spelbolagen är inte sena med att ta vara på Sveriges femte och VM-match som spelas mot Japan. Just nu erbjuder de flesta spelbolag bra odds och ger erbjudanden från alla håll och kanter på Sverige – Japan i VM 2023. Här ser du några av erbjudanden som är bra ifall du tänkt tippa på Japan – Sverige matchen.

Pengarna tillbaka på Sverige – Japan kvartsfinal

expekt erbjuder det största erbjudandet under Fotbolls VM. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1500 kr ifall du förlorar på ditt spel på Japan i kvartsfinalen Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1500 kr i insats på Japan – Sverige (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och expekt återbetalar din insats! Till expekt

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Japans matcher för att krydda till det hela. Till expekt

Speltips Sverige vs Japan kvartsfinal VM fotboll damer - Bästa oddset tips Sverige mot Japan Dam-VM 2023!

Sverige – Japan speltips – här kan du få pengarna tillbaka på kvartsfinalen!

Unibet ger dig insatsen tillbaka upp till 100 kr ifall du förlorar spelet. Se bara till att lägga ett andra spel med exakt 100 kr i insats på Japan – Sverige (eller en valfri match) och Unibet återbetalar din insats med 100 kr! Till Unibet

En riktigt bra kampanj för dig som ska tippa på matchen. Svårt att hitta en bättre försäkring när man vill betta på Japans match mot Sverige. Till Unibet!

Betsson vill att vi ska spela med hjärtat. De ger insatsen tillbaka på en match under VM. Till Betsson 

Japan – Sverige odds 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i Japan – Sverige i Fotbolls VM-matchen:

Odds Japan vs Sverige 1X2
1 X 2
2,23 3,25 3,35
Odds Japan vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,34 1,35 1,57
Odds lag gå vidare
Japan Sverige
1,65 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,05 1,74
Odds Sverige Japan gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,35 1,57

Japan – Sverige odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Sverige och Japan att gör mål under matchen? Hur många mål gör Japan och Sverige totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Japan – Sverige i Fotbolls VM-matchen:

Odds Sverige och Japan gör Över/Under 2,5 mål
Sverige och Japan gör Över 2,5 mål 2,35
Sverige och Japan gör Under 2,5 mål 1,57

Japan Sverige 1-1 odds

Japan spelade 1-1 mot Sverige. Här ser du vad Japan-Sverige ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid: 6.25

Japan – Sverige odds målskyttar

Tippa målskytt i Japan – Sverige matchen. Här är målskyttarna att tippa i Japan – Sverige matchen.

Målskyttar Japan damer Odds
Riko Ueki 6,25
Maika Hamano 6,40
Mina Tanaka 6,40
Remina Chiba 6,75
Aoba Fujino 7,50

Odds Sverige målskyttar

Kan Stina Blackstenius o co få ändan ur vagnen och göra mål? Nja, oddssättarna verkar inte tro på de svenska målgörarna det då oddset på att Sverige gör mål mot Japan ganska högt. Tror du Stina Blackstenius kommer att göra mål så ska du helt klart tippa på det till oddset 3.55.

Målskyttar Sverige damer Odds
Stina Blackstenius 7,50
Fridolina Rolfö 8,50
Kosovare Asllani 9,50
Madelen Janogy 9,50
Linda Hurtig 9,50

Japan – Sverige odds övrigt spel

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Japans match mot Sverige. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Du hittar fler VM odds här.

Leave a Comment