Speltips Tottenham Liverpool – odds tips Spurs Liverpool, Champions League!

Speltips på Tottenham Liverpool – bästa odds tips Champions League final 2019!

Speltips Tottenham Liverpool – bästa odds tipsen inför Champions League 2019 final? Här hittar du speltips på Tottenham vs Liverpool inför finalen i Champions League 2019! Tottenham Liverpool kommer att bjuda oss på en riktigt stormatch i slutskedet av Champions League 2019. Denna helg är det Tottenham mot Liverpool som står på schemat och det är hemmalaget som är favoriter att lyfta den ärofyllda pokalen. Spela på matchen till bäst odds =>

Tottenham – Liverpool är en av de absolut hetaste matcherna denna säsong. Då får vi se ett Tottenham som verkligen blivit ett topplag under de senaste åren mot Liverpool som även var i CL-final förra säsongen. De båda lagen ställs nu mot varandra i Champions League final 2019.

Speltips Tottenham Liverpool - odds tips Spurs Liverpool, Champions League!

Odds tips Tottenham Liverpool vinnare + förhöjda odds!

I mötet mellan Spurs och Liverpool är oddsen höga. Det är Liverpool som spelbolagen tror kommer att vinna. Man ska dock inte räkna ut Tottenham som gjort det väldigt bra senaste året. Vem tror du drar det längsta strået? Här är odds tips och bästa odds inför Tottenham vs Liverpool matchen:

Odds tips Tottenham Liverpool 1X2

1 X 2
Odds Tottenham vs Liverpool 1X2: 4,20 3,60 1,97
Förhöjt odds 888sport på 1X2 26,00
11,00
1X 12 2X
Odds Tottenham vs Liverpool 1X, 12 & X2 1,90 1.32 1.25
Tippa CL hos Betsson =>
Tottenham Liverpool
Odds att vinna Champions League 2019 2,60 1,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.71 2.08
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.89 1.95

Tippa på Tottenham Liverpool - liveodds på Spurs Liverpool inför Champions League-finalen hos bet365!

Bästa speltips för den som vill tippa på CL-finalen 2019!

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Tottenham som Liverpool har goda odds att vinna mötet. Många tror dock att det blir The Reds som drar det längsta strået.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Tottenham (4.20) och Liverpool (1.97) pekar på att det är gästerna som ser ut att ta hem vinsten. Klopp har ett otroligt starkt lag till hands och med Salah längst fram är man nästan ostoppbara. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Tottenham Liverpool? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Tottenham Liverpool att vinna matchen.

Vårt speltips inför Tottenham Liverpool + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Tottenham – Liverpool är en vinst för Liverpool (11,00, 2,45), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,62). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Spurs och The Reds är två lag är bra offensivt.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Tottenham vs Liverpool odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är otroligt viktigt för både Tottenham och Liverpool att få med sig de tre poängen. Båda lagen är nämligen med i toppstriden och det kan handla om 1-2 poäng i slutet av säsongen som avgör. Nedan ser ni vad oddsen är för att de båda ska vinna den engelska ligan.

Så här ser oddset ut för både Tottenham och Liverpool att vinna Champions League 2019:

Odds Champions League vinnare Odds
Tottenham att vinna CL: 2,60
Liverpool att vinna CL: 1,50

Tottenham Liverpool odds 29 maj 2019

1 X 2
Odds Tottenham vs Liverpool 1X2: 4,20 3,60 1,97
Förhöjt odds 888sport på 1X2 26,00
11,00
1X 12 2X
Odds Tottenham vs Liverpool 1X, 12 & X2 1,90 1.32 1.25
Tippa CL hos Betsson =>
Tottenham Liverpool
Odds att vinna Champions League 2019 2,60 1,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.71 2.08
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.89 1.95

Inför Tottenham Liverpool odds, trupper, laguppställning och startelvor

Odds Tottenham – Liverpool? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Tottenham och LiverpoolWembley. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Champions League.

Vill du tippa på att Tottenham vinner mot Liverpool är oddset 4.20 gånger pengarna. Ifall du spela på Liverpool som vinnare är det oddset 1.97 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.60 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Här är Tottenham och Liverpool förväntade Tottenham Liverpool laguppställning och startelvor:

Tottenham laguppställning och förväntade startelvor mot Liverpool:

UPPDATERAS

Här är Liverpool laguppställning och förväntade startelva mot Tottenham:

UPPDATERAS

Tippa på Tottenham Liverpool - odds tips och speltips inför Tottenham Liverpool och Champions League-finalen hos bet365!

Tottenham – Liverpool speltips, odds, live stream & på TV

Speltips Tottenham Liverpool? För dig som vill spela på Tottenham Liverpool så har vi tagit fram bästa odds Tottenham Liverpool. Champions League 2019 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Tottenham är favoriterna att vinna Champions League. För dig som vill tippa på att Tottenham eller Liverpool vinner Champions League så kan du självklart tippa vinnaren i Champions League.

Du kan ta del av superodds erbjudandet inför Tottenham vs Liverpool från 888Sport som är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Tottenham vinner över Liverpool. Få 26 ggr pengarna på att Spurs vinner här =>

Inför Tottenham vs Liverpool och Champions League så finns många bonusar som kan användas på samma gång. Tänk på att dessa oftast gäller för nya kunder om det inte klart framgår.

Mer om Tottenham vs Liverpool inför finalen i Champions League 2019

Du hittar allt från Tottenham Liverpool stream, Champions League 2019 tv-kanal, spelschema alla matcher i Champions League 2019 och till och tv-kanaler för Champions League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Champions League 2019 och bäst odds på Champions League. Läs mer på Champions Leagues hemsida.

Missa inte Tottenham Liverpool stream och mycket annat om matchen! Detta är årets största fotbollsmatch!

Leave a Comment