GIF Sundsvall mot Djurgården

Årets Allsvenska säsong är inne på sin slutspurt. I toppen av tabellen är det stenhårt med hela fem lag inom 7 poängs avstånd med 7 omgångar kvar. I detta nu leder Djurgården serien på 53 poäng, 1 poäng framför AIK som jagar närmast bakom. I detta nu har Djurgården alltså en fördel i guldjakten även fast det är oerhört jämnt och mycket fortfarande kan hända.

Lika bra som det har gått för Djurgården den här säsongen, lika dåligt har det gått för GIF Sundsvall. Laget ligger i detta nu nämligen sist i tabellen på 13 poäng. Dessa poäng har de lyckats samla ihop efter endast 2 segrar, 7 oavgjorda och hela 14 förluster under seriens gång. Det är alltså dags för Sundsvall att ta sig i kragen och börja prestera betydligt bättre än vad de hittills har gjort om de inte vill spendera nästa säsong i Superettan.

På fredag 20 september är det dags för dessa två lag att ställas mot varandra. Det är alltså toppen av serien mot botten, och det är Sundsvall som har hemmaplan. Vi ska nu ta oss en lite närmare titt på denna match.

Djurgården vinner matchen!

Trots att Sundsvall har hemmaplan talar precis allt för att Djurgården kommer att ta hem den här matchen. Dels är Djurgården serieledare medan Sundsvall ligger sist. Dessutom är Djurgårdens form betydligt starkare än vad Sundsvalls är samtidigt som de på pappret har ett betydligt bättre lag.

Det enda som möjligtvis skulle kunna tala för Sundsvall är det faktum att de alltså har hemmaplan samtidigt som det skulle kunna vara så att Djurgården drabbas av guldfrossa med tanke på det tabelläge de befinner sig i. Dessutom slutade det tidigare mötet lagen emellan denna säsong 2-2 i en match där Djurgården hade hemmaplan.

Enligt oss förändrar detta dock alltså inte det faktum att Djurgården är skyhöga favoriter i denna match. Väljer du att spela på detta är sannolikheten därför stor att du kommer att kunna räkna hem en vinst.

Snabba uttag

Snabba uttag är något man som spelare förstås önskar sig när man spelar på fotboll. Har du väl vunnit är det nämligen en självklarhet att du vill kunna få tillgång till din vinst i form av riktiga pengar så fort det bara går. Det är därför först och främst viktigt att du läser igenom uttagsvillkoren hos den sida som du väljer att spela hos. Dessa kan nämligen skilja sig något åt från sida till sida, och som spelare ligger det därför i ditt intresse att välja en med så fördelaktiga uttagstider som möjligt.

Det allra viktigaste när det kommer till snabba uttag är dock att du väljer rätt typ av betalningsmetod. De olika betalningsmetoderna kan nämligen variera stort när det gäller uttagstider. Se därför till att undersöka vilka uttagstider som gäller för de olika metoderna hos den sida som du väljer att spela hos så att det kan gå fortare att göra uttag för dig.

Sist men inte minst vill vi önska dig ett stort lycka till i ditt spelande! Vi håller tummarna för dig!

Leave a Comment