Speltips idag fotboll, SHL, NHL hockey, NBA basket, tennis

Speltips AIK Malmö FF – Odds & tips på AIK MFF i Allsvenskan!

Speltips AIK – Malmö FF – odds Allsvenskan 2019

Speltips AIK Malmö FF? Vad är oddset på AIK – Malmö FF – toppmöte i Allsvenskan? Bästa vinnaroddset på AIK vs Malmö FF – oddset på vinnare i stormatchen mellan AIK och Malmö FF ikväll? Ska du tippa på AIK mot Malmö FF på söndag? Ifall du ska oddsa på AIKMalmö FF i Allsvenskan så har du kommit rätt. Spela på matchen hos Unibet =>

AIK Malmö FF speltips och odds

Vad är oddsen på att Malmö FF vinner ikväll mot AIK? En skånsk vinst ger faktiskt hela  2.57 i odds, oavgjort ger 3.00 i odds jämfört med en AIK-vinst som ger 3.15 i odds. Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på mötet AIK – Malmö FF 2019 den 30 juni 2019.  bonus hos betfair =>

Speltips AIK Malmö FF - Odds & tips på AIK MFF i Allsvenskan!
Här är oddsen på vinnare i AIK – Malmö FF på Friends Arena:

1 X 2
Odds AIK Malmö FF 1X2: 3,15 3,00 2,57
       
1X 12 2X
Odds AIK Malmö FF 1X, 12 & X2 1.53 1.41 1.38
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.00 1.76
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.91 1.81

Odds Malmö FF AIK resultat

Odds AIK-Malmö FF 1-0 : 7.50
Odds AIK-Malmö FF 1-1 : 5.80
Odds AIK-Malmö FF 2-1: 11.00
Odds AIK-Malmö FF 2-2: 15.00
Odds AIK-Malmö FF 0-1: 6.75
Odds AIK-Malmö FF 1-2: 12.00

Senaste oddsen hittar du här = >

AIK – Malmö FF – förhöjt odds och erbjudanden

Allsvenska ligaledaren åker på söndagen mer än 60 mil för att möta AIK som för tillfället ligger på tredje plats, detta sex poäng bakom Skånelaget som senast kommer från en vinst på bortaplan mot Helsingborg, detta med 1-0 efter mål av Markus Rosenberg. Senast som Stockholmslaget spelade var det IFK Norrköping som gällde då de båda lagen drabbade samman på Friends Arena. Resultatet skrevs till 0-2 efter att Christoffer Nyman gjort två mål, ett i varje halvlek.

Nu möts AIK och Malmö FF och det är en viktig match för båda lagen, framförallt om man ser till placeringarna i den allsvenska tabellen. Malmö FF leder med sex poäng före Djurgården och kan vid tre tunga poäng i Solna sätta press på de andra guldkandidaterna som då måste finna för att inte halka efter. AIK behöver vinna för att försöka hänga på i toppstriden och Rikard Norlings manskap kommer göra att för att ta chansen.

Ifall du ska tippa på att Malmö FF vinner mot AIK så är oddset 2.57 ggr pengarna och skulle Solnalaget vinna är det 3.15 ggr pengarna som gäller. Vad sägs om bonus hos Betsafe => eller expekt =>

Det finns många bonusar som du kan använda på samma gång. Bland annat hos Comeon=>, betfair => och Unibet =>

Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför AIKs match mot Malmö FF!

AIK Malmö FF tips och odds

Spela och ladda på spelkassan inför Malmö FF och AIKs match

Söndagens möte mellan AIK och Malmö FF är den match som är omgång 14:s bästa match, detta strax före Elfsborg – IFK Göteborg. Det är två av Sveriges bästa lag som drabbar samman på nationalarenan Friends Arena norr om den svenska huvudstaden med avsparkstid 15:00 och det kommer vara fullt ös från det att domaren sätter pipan i mun första gången.

Att spela på AIK – MFF är inte det lättaste då det är två jämna lag som ställs mot varandra, två lag som brukar hålla till i toppskiktet av den allsvenska tabellen. Det är dock en fördel för den som redan vet vad man ska spela på. Även om du inte vet och lägger en summa pengar på 1 (3.15), X (3.00) eller 2 (2.57) kan det vara värt att chansa då det kan klirra till ganska bra i kassan vid vinst.

Sett till oddset så är Malmö FF favoriter att vinna matchen (2.57) medan oddset på AIK-vinst (3.15) är snäppet högre. Som vanligt brukar det bli en publikfest när de båda lagen drabbar samman och framför allt när de båda ligger bland de första lagen i den allsvenska högstadivisionen.

Nedan går vi igenom de olika AIK vs Malmö FF-oddsen inför AIKs match mot Malmö FF samt även igenom olika vinnarodds på matchen Malmö FF vs AIK såsom oddset på en Malmö FF-vinst eller att Markus Rosenberg gör mål. Du hittar fler odds längre ned.

AIK – Malmö FF odds 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i AIK – Malmö FF i matchen:

Bäst odds AIK vinner (1): 3.15
Bäst odds Oavgjort (X): 3.00
Bäst odds Malmö FF vinner (2): 2.57

Bäst odds gardering: (1X) 1.53 (12) 1.41 & (2X) 1.38

AIK – Malmö FF odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Malmö FF och AIK att gör mål under matchen? Hur många mål gör AIK och Malmö FF totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i AIK – Malmö FF i matchen:

Odds både Malmö FF och AIK gör mål: JA (2.02) NEJ (1.75)
Totalt mål: Över 2,5 (2.55) Under 2,5 (1.53)

Odds Tarik Elyounoussi gör mål: 3.15
Odds Chinedu Obasi gör mål: 3.60

Odds Markus Rosenberg gör mål: 3.10
Odds Marcus Antonsson gör mål: 3.60

Senaste oddsen hittar du här = >

AIK Malmö FF 1-1 odds

AIK spelade 1-1 mot Malmö FF?. Här ser du vad AIK-Malmö FF ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid.

AIK – Malmö FF odds målskyttar

Tippa målskytt i AIK – Malmö FF-matchen. Här är målskyttarna att tippa i AIK – Malmö FF matchen.

Odds AIKs målskyttar

Många ställer sig frågan om Elyounoussi kommer att kliva fram i matchen likt som han gjort så många många tidigare. Tror du AIK-anfallaren kommer göra mål så ska du helt klart tippa på det till oddset 3.15.

Odds Tarik Elyounoussi gör mål: 3.15
Odds Chinedu Obasi gör mål: 3.60

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Malmö FF målskyttar

Odds Markus Rosenberg gör mål: 3.10
Odds Marcus Antonsson gör mål: 3.60

Senaste oddsen hittar du här = >

AIK – Malmö FF odds övrigt spel

För dig som undrar vilken tid Malmö FF – AIK och vilken kanal Malmö FF-AIK så är det C More Sport / HD och C more Play kl. 15:00, sändningsstart redan 14:30. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller toppmatchen mellan AIK och Malmö FF. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna Markus Rosenberg, Goitom, Marcus Antonsson samt hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Odds AIK – MFF vinnare och Malmö FF-AIK startelvor och H2H innan du slutligen tippar på AIK-Malmö FF.

Lämna en kommentar