Speltips AIK Djurgården fotboll match idag – tippa AIK vs DIF bästa odds tips Stockholmsderbyt!

Odds AIK – Djurgården – 24/4 – bästa odds tips Allsvenskan 2022!

Speltips AIK Djurgården odds tips? Vad är bästa oddset på AIK Djurgården inför tvillingmötet i Allsvenskan den söndag 24 april 2022? Bästa vinnaroddset på AIK vs DIF – oddset på vinnare av Stockholmsderbyt mellan DIF och AIK idag? Avsparkstid är kl. 15:00 på söndagen så det gäller att vara ute i god ifall man ska spela på Djurgården och AIK-matchen under samma dag. Ska du tippa på Djurgården mot AIK? Ifall du ska oddsa på Djurgården mot AIK i Allsvenskan så har du kommit rätt. Se och spela på fotboll live =>

Speltips AIK Djurgården fotboll match idag - tippa AIK vs DIF bästa odds tips Stockholmsderbyt!

Odds tips AIK Djurgården 24/4 2022

När det kommer till Stockholmsderbyn blir det alltid hett om öronen, både när det kommer till det som händer på planen och det som sker på läktaren. Det gäller även när det kommer till fansen då detta är två klubbar som har bland de bästa fansen i Sverige, speciellt AIK som år ut och år in vinner den Allsvenska publikligan.

Denna säsong så är det ombytta roller på planen då det är Djurgården som är uppe och slåss med topplagen Malmö FF och IFK Norrköping (6p upp till Peking på andra plats). Detta samtidigt som vi hittar AIK lite längre ner i den allsvenska tabellen.

Det är dock endast tre poäng mellan de båda lagen som ställs öga mot öga mot varandra i helgen. Skulle AIK få med sig tre poäng från matchen avlägsnar man DIF från toppstriden, samtidigt som man kommer allt längre upp i tabellen. Djurgården behöver en vinst för att ta in på Norrköping, men då man inte vunnit ett derby på tio år ser det ut att bli svårt. Se och spela på fotboll live =>
Djurgården AIK odds tips

1X2 odds AIK Djurgården – bästa vinnarodds inför AIK DIF fotboll match idag!

AIK vs Djurgården – vem vinner derbymatchen? Här är 1X2 oddsen på vinnare i AIK DIF på Tele2 Arena:

1 X 2
Odds AIK Djurgården 1X2: 2,32 3,30 3,45
       

Odds tips AIK Djurgården Dubbelchans/Halvgardering

Här är odds dubbelchans/halvgardering i matchen AIK Djurgården i Stockholmsderbyt:

1X 12 2X
Odds AIK Djurgården 1X, 12 & X2 1,34 1,36 1,66
       

AIK Djurgården odds båda lagen gör mål (BLGM)

Kommer både Djurgården och AIK att gör mål under matchen? Hur många mål gör AIK och Djurgården totalt? Kommer båda lagen att göra mål? Här har du odds på att både Djurgården och AIK gör mål under detta Stockholmsderby:

JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,94 1,82
   

AIK Djurgården odds antal mål Över 2,5 mål / Under 2,5 mål

Blir det Över/Under 2.5 mål under Stockholmsderbyt? Här måloddsen i AIK Djurgården i den Allsvenska supermatchen:

Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,28 1,63

Odds AIK Djurgården resultat

AIK spelade 1-1 mot Djurgården? Här ser du vad AIK Djurgården ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid. Här hittar du oddset för olika resultat i AIK vs Djurgården matchen:

Odds
Odds AIK Djurgården 1-0 : 6,50
Odds AIK Djurgården 1-1: 6,40 
Odds AIK Djurgården 2-1: 8.50
Odds AIK Djurgården 2-2: 15,00
Odds AIK Djurgården 0-1: 10.50
Odds AIK Djurgården 1-2: 13,00
 

AIK Djurgården odds resultat – bästa 1-1 odds

Tror du AIK vs Djurgården kommer att sluta oavgjort under ordinarie speltid? Djurgården spelade 1-1 mot AIK? Ifall du tror att AIK vs DIF slutar oavgjort så har vi plockat fram några odds med oavgjort resultat? Här är oddset på att AIK Djurgården resultatet blir 1-1 eller 2-2 på ordinarie speltid:

Odds
Odds AIK Djurgården 1-1: 6,40 
Odds AIK Djurgården 2-2: 15,00
 

AIK DIF odds målgörare och målskyttar

Tippa målskytt i AIK Djurgården-matchen? Här är målskyttarna att tippa i AIK Djurgården matchen. Blir det Kadewere, Movisisyan, Djurdjic eller Khalili som gör mål. Här har du oddsen på målgörarna – spelarna som förväntas göra mål under AIK vs Djurgården matchen:

Odds Djurgården målskyttar

Kommer några av Djurgårdens spelare att göra mål? Vem gör första målet för Djurgården? Nedan ser du odds på Djurgården spelare att göra mål och första målet odds:

DIF spelare att gör första målet Gör mål 1:a målet
Odds Karl Holmberg gör mål 2,50 5,20
Odds Edward Chilufya gör mål 3,15 5,80
Odds Emir Kujovic gör mål 3,50 5,80
Odds Joel Asoro gör mål 3,80 3,00

Odds AIK målskyttar

Kommer några av AIKs spelare att göra mål? Vem gör första målet för AIK? Nedan ser du odds på AIK spelare att göra mål och första målet odds:

AIK spelare att gör första målet Gör mål 1:a målet
Odds Nicolas Stefanelli gör mål 3,45 3,45
Odds Henok Goitom gör mål 4,10 4,10
Odds Zak Elbouzedi gör mål 4,70 4,70
Odds Nabil Bahoui gör mål 4,70 4,70

Allsvenskan odds tips inför Stockholmsderbyt

AIK DIF odds tips och erbjudanden 2022

Det finns mycket info när det kommer till odds på AIK Djurgården och vilka erbjudanden som gäller när de båda topplagens spelar mot varandra på söndagskvällen. Några av de mest populära spelen som har höga odds är vinst för Djurgården (1,95), vinst för AIK (4,30) eller att Karl Holmberg gör mål (2,50).

Mellan Stockholmslagen brukar det ofta bli väldigt svängiga matcher, något vi sett under de senaste derbyna. Många av de har blivit målrika vilket är kul gör den neutrala tv-tittaren.

Ifall du ska tippa på att Djurgården vinner mot AIK så är oddset 1,95 ggr pengarna och skulle AIK vinna är det 4,30 ggr pengarna som gäller. Vad sägs om att få en skön välkomstbonus hos betsafe => och expekt =>? Förutom dessa två svenska spelbolag så finns många insättningsbonusar som du kan använda på samma gång: Comeon=>, betfair => och Unibet =>

Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför AIKs match mot Djurgården! Se och spela på fotboll live =>

Ladda spelkassan inför AIK vs DIF mötet på söndag!

Stockholmsderbyt är ett optimalt tillfälle att spela samtidigt som man följer sitt favoritlag i en otroligt spännande match. Även om de båda lagen ligger på nionde respektive tionde plats är det ett viktigt möte mellan de båda då man vill visa vilket lag som är bäst i den svenska huvudstaden.

Oddsen på att AIK vinner derbyt ligger på 3,30 samtidigt som en vinst för DIF ger 2,35 i utdelning om man väljer att satsa på laget som ligger på tionde plats i den allsvenska tabellen. Ett kryss i denna match ger 3,25 i odds, ett resultat som inte är omöjligt med tanke på vilken matchbild som väntar oss på söndagseftermiddagen .

Nedan går vi igenom de olika AIK vs Djurgården-oddsen inför AIKs match mot Djurgården samt även igenom olika vinnarodds på matchen AIK vs Djurgården såsom oddset på en Djurgården-vinst. Du hittar fler odds längre ned.

1 X 2
Odds AIK Djurgården 1X2: 2,32 3,30 3,45
       
1X 12 2X
Odds AIK Djurgården 1X, 12 & X2 1,34 1,36 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,94 1,82
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,28 1,63

Speltips AIK DIF fotboll match idag - tippa AIK vs Djurgården bästa odds tips Stockholmsderbyt!

Speltips AIK vs DIF + odds övrigt spel

För dig som undrar vilken tid AIK DIF och vilken kanal AIK DIF går på TV imorgon söndag den 24/4 2022? Derbymatchen sänds på discovery+ kl. 15:00, sändningsstart 14:30. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Stockholmsderbyt mellan DIF och AIK. Kolla även in AIK Djurgården live stream! Se och spela på fotboll live =>

Leave a Comment