Speltips Sverige vs Belgien – bäst odds på Sverige mot Belgien EM-kvalmatch 2023!

Oddset: Sverige – Belgien – odds EM-kval 2023

Odds Sverige-Belgien? Vad är oddset på matchen Sverige – Belgien? Bäst vinnarodds Sverige-Belgien – odds vinnare i Fotbolls EM-kval 2023? Ska du oddsa på Sverige mot Belgien-matchen? Ifall du ska tippa på vinnare i Sverige – Belgien i EM-kvalmatchen så har du kommit rätt. Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på Sveriges mot Belgien i EM-kvalmatch fredag den 24 mars 2023. Se och spela på fotboll live =>

Odds Sverige vs Belgien 1X2
1 X 2
3,45 3,35 2,23
Odds Sverige vs Belgien 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,65 1,35 1,33
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,89 1,87
Odds Sverige vs Belgien Över/Under 2,5 mål:
Ö 2,5 U 2,5
2,12 1,72

Sverige – Belgien – oddserbjudanden

Speltips inför Sveriges match mot Belgien. Här har vi samlat olika speltips på Sverige-Belgien och odds-erbjudanden med spel där man får insatsen tillbaka ifall man förlorar och rena bonusar. Se till att kombinera erbjudandena för att maximera din spelkassa och vinstchanser.

Ifall du ska tippa på EM-kvalet så är dessa perfekt att ladda upp kontot inför EM-kvalet och Sveriges match mot Belgien. De olika Sverige-erbjudanden på Sverige – Belgien matchen är bra då och skulle Sverige vinna mot ett stjärnspäckat Belgien blir det dubbel vinst, både med glädje och pengamässigt.

Ifall du ska spela på att Sverige vinner eller spelar oavgjort igen så har vi hittat ett riktigt kap där du kan gratisspel. Vad sägs om att få gratisspel du kan använda på Sveriges match Belgien.

Ifall ska tippa på Sverige oavsett resultat mot Belgien så har vi hittat ett par kanoner. Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna juvel! Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför Sveriges match mot Belgien.

Spela riskfritt och ladda på spelkontot inför Sveriges match

Kan Sverige vinna den andra matchen i gruppspelet mot Belgien? Enligt oddsen är chansen inte så stor chans mot Belgien. Belgien (1.82) bör vinna mot Sverige (5.00). Ser man till oddset på övriga moment så ser man tydligt att spelbolagen inte räknar med att Sverige kommer att gå jättelångt i EM-kvalet. Det här kan bli en match där Zlatan måste avgöra och frågan är ifall han kommer att ta den chansen och gör mål (3.85) mot Belgien. Här vinnaroddsen på i Sverige – Belgien i EM-kvalmatchen:

Sett till oddset så är Belgien favoriter till att vinna gruppen i EM-kvalet (17.00) medan Sverige (101.00) inte är några storfavoriter att vinna EM-kvalgruppen. Stora skillnaden är att Belgien (1.20) förväntas komma etta eller tvåa i gruppen. Det är Belgien (1.75) och Belgien (1.06) som förväntas ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. Det är Sverige och Belgien som för tillfället gör upp om att bli en av de bästa vilket krävs för att gå vidare i EM-kvalet. Såsom upplägget är så kan det räcka med en vinst i gruppspelet.

Sveriges enda chans att gå vidare är att skrälla mot Belgien. Vinner Sverige mot Belgien så får du även en bra spelkassa för resten av EM-kvalet. Nedan går vi igenom de olika Sverige-erbjudandena inför Sveriges match mot Belgien samt även igenom olika vinnarodds på matchen Belgien vs Sverige såsom oddset på en svensk vinst eller att Zlatan gör mål. Du hittar fler odds längre ned.

Odds-erbjudanden Belgien – Sverige EM-kval 2023

Spelbolagen är inte sena med att ta vara på Sveriges andra EM-match mot Belgien. Just nu erbjuder de flesta spelbolag bra odds och ger erbjudanden från alla håll och kanter på Belgien – Sverige i EM-kval 2023. Här ser du några av erbjudanden som är bra ifall du tänkt tippa på Sverige – Belgien matchen.

Sverige – Belgien odds 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i Sverige – Belgien i EM-matchen:

Odds Sverige vs Belgien 1X2
1 X 2
3,45 3,35 2,23
Odds Sverige vs Belgien 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,65 1,35 1,33
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,89 1,87
Odds Sverige vs Belgien Över/Under 2,5 mål:
Ö 2,5 U 2,5
2,12 1,72

Sverige – Belgien odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Belgien och Sverige att gör mål under matchen? Hur många mål gör Sverige och Belgien totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Sverige – Belgien i EM-matchen:

Odds båda Sverige och Belgien gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,89 1,87
Odds Sverige och Belgien gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 U 2,5
2,12 1,72

Sverige Belgien 1-1 odds

Sverige spelade 1-1 mot Belgien. Här ser du vad Sverige-Belgien ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid.

Sverige – Belgien odds målskyttar

Tippa målskytt i Sverige – Belgien matchen. Här är målskyttarna att tippa i Sverige – Belgien matchen.

Odds Sveriges målskyttar

Kan Zlatan få ändan ur vagnen och göra mål? Nja, oddssättarna verkar inte tro på de svenska målgörarna det då oddset på att Zlatan gör mål mot Belgien ganska högt. Tror du Zlatan kommer att göra mål så ska du helt klart tippa på det till oddset 3.85.

Zlatan Ibrahimovic gör mål: 3.60
Markus Berg: 5.00
John Guidetti: 5.00
Emir Kujovic: 5.30
Emil Forsberg: 8.00

Odds Belgiens målskyttar
Romelu Lukaku: 2.75
Christian Benteke: 2.80
Michy Batshuayi: 2.90
Kevin De Bruyne: 3.20
Eden Hazard: 3.45

Sverige – Belgien odds övrigt spel

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Sveriges match mot Belgien. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat Zlatan Ibrahimovic, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Du hittar fler Odds EM-kval 2023 vinnare här.

Leave a Comment